Saturday, July 11, 2009

Despre Ozzy


Am o veste buna si o veste proasta despre Ozzy Osbourne. Incep cu vestea buna: a scapat de Zakk Wylde. Motivul era la mintea oricui: I felt like my stuff was beginning to sound like Black Label Society. Mai multe detalii despre Zakk Wylde, Heaven & Hell, Dio sau Michael Jackson gasiti pe site-ul revistei Classic Rock. Se pare ca Zakk Wylde a aflat acest lucru din presa, dupa cum ne informeaza pe Twitter: I haven't heard anything about this. Until I talk to the Boss I don't know. I love Ozzy. Nu e prea frumos cum a procedat Ozzy, dar sper sa fie adevarata vestea. Trebuie sa ii multumim lui Zakk Wylde pentru tot ce a facut pentru Ozzy, insa un singur Black Label Society e suficient.

Si acum vestea proasta. Little Bit, cainele preferat al lui Ozzy Osbourne, a fost mancat de un coiot, dupa cum ne-a informat Kelly Osbourne, tot pe Twitter: my dad's dog little bit was eaten by a coyete last night in l.a and he is devastated she was his other women! Parerea mea e ca numita Kelly Osbourne ar trebui sa mai mearga pe la scoala.

4 comments:

Paul Slayer Grigoriu said...

Pai daca "your stuff was beginning to sound like BLS" inseamna ca nu mai stii sa compui cu personalitate, tataie si ca Zakk iti facea toata treaba. Wylde e un super-chitarist.

Andrei Vajna II said...

Zici ca e fotbal. Antrenorul afla din presa ca l-a dat afara patronul. "I love iancu."

Dave said...

Ozzy a avut tot timpul oameni pe langa el care faceau treaba. Nu stiu cata treaba a facut Ozzy pe Black Rain. Zakk e super-chitarist, dar am impresia ca vroia sa faca un album Black Label Society cu Ozzy la voce.

Paul Slayer Grigoriu said...

S-ar putea sa ai dreptate cu ultima fraza. Pe de alta parte, pe "Black Rain" uneori ai impresia ca treaba e facuta de Sharon Osbourne. Slab album.