Sunday, April 26, 2009

Steel Panther - Death To All But Metal (video)


Cei de la Steel Panther, una din ultimele senzatii ale glam metalului, au lansat videoclipul Death To All But Metal, in care ataca o gramada de vedete de pe MTV, inclusiv pe Eminem, care si-o merita dupa ce a facut in We Made You cu Bret Michaels, fratele nostru de la Poison. Videoclipul trebuie tratat ca un omagiu adus clasicului Hot For Teacher al celor de la Van Halen. Death To All But Metal e primul single de pe albumul Feel The Steel, care va aparea pe 09.06.2009 si care se anunta inca de pe acum a fi unul dintre albumele de referinta ale genului pe anul acesta. Cu un moto genial pe MySpace (We fucked your mom back in the 80's), cu o balada superba intitulata Community Property, care contine versuri de exceptie (Cuz my heart belongs to you / My Love is pure and true / My heart belongs to you / But my cock is community property), Michael Starr, Satchel, Lexxi Foxxx si Stix Zadinia, cei patru artisti de la Steel Panther, nu au cum sa dea gres. Sper ca va dati seama ca multe lucruri sunt la misto in muzica celor de la Steel Panther, insa nu uitati vorba lui Moculescu: Atentie, ce canta!

Steel Panther - Death To All But Metal


3 comments:

Andrei Vajna II said...

Foarte tare clipu! Parca de mult n-o mai facut cineva asa amuzant si cu cap. Atata doar ca nu-s prea originiali.

Nu stiu de ce ma gandesc la Manowar din perioada Fighting the World, mai exact Blow your Speakers. Probabil din cauza versurilor si titlului. De fapt, daca nu era titlu, nici nu bagam in seama post-ul.

Si partea aia de dupa "Where is Def Leppard? Where is Motley Crue?" nu e din Seek and Destroy?

Dave said...

Cred ca scopul celor de la Steel Panther nu e sa fie originali. Daca te uiti pe MySpace, o sa vezi ca la profilul lor scrie Metal / Metal / Comedy. Deci trebuie tratati ca atare. Death To All But Metal duce pe oricine cu gandul la Manowar. Partea aceea pare din Seek and Destroy.

Garm said...

Asta chiar a fost amuzant. Videoclipul mi se pare un pic rip off dupa "I Wanna Rock". O piesa similara era si Pop Song a celor de la Suicidal Tendencies (dpdv al versurilor)