Thursday, March 6, 2008

Whitesnake - Good To Be Bad

Photobucket

Nu stiu daca ati realizat pana acum, dar Whitesnake nu avea o piesa intitulata All For Love. De la Good To Be Bad are si asa ceva. Cu exceptia albumului Come An' Get It, cuvantul love a aparut in titlurile pieselor de pe fiecare album Whitesnake o data, de doua ori, de trei ori, cum se intampla si pe Good To Be Bad, chiar si de patru ori. Ce combinatii credeti ca a putut sa mai gaseasca David Coverdale de data asta? All For Love, Lay Down Your Love si A Fool In Love. Combinatia fool si love parca a mai fost. Nu conteaza. O alta chestie inedita pe Good To Be Bad este prezenta cuvantului need de doua ori, in All I Want All I Need si Got What You Need. Til The End of Time ne poate duce cu gandul la Till The Day I Die, de pe acelasi Come An' Get It. Dupa cum puteti observa, titlurile pieselor suna atat de cunoscut, atat de Whitesnake. Dupa cum era de asteptat, Good To Be Bad a aparut cu o luna inainte de lansarea oficiala.

5 comments:

Paul Slayer Grigoriu said...

Si respectiva "All Your Love" are un inceput care zici ca-i Maiden. Una peste alta, avem de toate. Sunet gras, balade (semi-)acustice, reminiscente din perioada Coverdale/Page ("Summer Rain"), o umbra de glam pe "Lay Down Your Love" (de altfel Whitesnake e in opinia mea singura trupa care a trecut prin glam fara sa-si piarda din credibilitate), blues cu toptanul ("A Fool In Love" e bijuterie), potentiale hit-uri. Bunicu' se tine bine. La inaltime, ca de obicei.

Mike said...

si mi-a soptit si o tanti de pe la teveu ca aterizeaza si pe la noi...daca p-aia o mint sursele sau o pacaleste prompteru, te mint si eu.

Ana said...

eu nu gasesc nimic bun in faptul ca albumul a aparut cu o luna inainte de lansare.

nu stiu ce sa fac, sa ma abtin, ca o idealista proasta, pana pot sa l cumpar ? sa l iau de la prieteni via download si apoi sa l cumpar, de la londra, ca aici sigur nu l importa ?

trist, trist, foarte trist.

Paul Slayer Grigoriu said...

...pe 8 iulie, cu Def Leppard cu tot.

Dave said...

@ ana: Nici eu nu gasesc nimic bun in faptul ca albumul a aparut pe net cu o luna inainte de lansare, insa asta e epoca in care traim. Ma asteptam sa sa intample pentru ca e vorba de Whitesnake. Nu cred ca il ajuti prea mult pe David Coverdale daca nu apelezi la prieteni si te abtii pana cumperi albumul.