Sunday, August 12, 2007

Rock la maximum

Domnu' Nelu, omul cu salamul, a dat-o in bara din nou. O ploicica anuntata din timp de prognoza meteo a dat peste cap o zi intreaga de festival si a facut ca Psycho Symphony, cea mai overrated trupa romaneasca de metal, sa devina cap de afis si motiv de frustrare pentru cei care au dat 60 de lei in loc de 3 lei, cat ar fi meritat. Umbla vorba ca deja s-au dat telefoane ca marii muzicanti ai undergroundului romanesc sa sara din nou, pe forumuri, in ajutorul omului cu salamul. Cu urgia naturii nu poti sa te pui, domnule! Exista o vorba care circula in presa metal romaneasca: "De domnu' Nelu mai avem nevoie!" Pentru ziua de duminica au mai ramas doua necunoscute: daca cei de la Cynic vor canta si daca vor avea mai multi spectatori decat Atheist.

1 comment:

Anonymous said...

Man. Care-i faza cu salamul?

Tin minte ca pe la un Maximum Rock fest de acum 3 - 4 ani Brandusan facea bratari de acces dintr-o perdea de cauciuc sau polistiren ce dracu era. Intrai, iti taia o bucata de cauciuc si ti-o capsa cu un capsator. :) Nu aveai voie sa o scoti ca te dadea afara :)

Maniacul din Buzau i-a furat o bucata din perdeaua aia si a dat bratari de acces la toata gasca :)

Se poate scrie o enciclopedie despre cate faze a facut omul asta. Cele mai savuroase sunt tepete pe care le-a tras la trupele din Romania.

Indian Fall. Le-a promis ca le scoate mini-cd. Si s-a tinut de cuvant.... Doar ca era mini-cd la propriu, din ala de 8 cm :-))), la jumate de pret engros decat CD-ul normal :-)))