Saturday, June 21, 2008

Nu (mai) conteaza

Trooper a apărut duminică, 15 iunie 2008, în emisiunea "Duminica în familie", de pe Antena 1. Piesa "Nu mai contează" a ridicat pur şi simplu publicul în picioare. S-a scandat Trooper, iar Mihaela Rădulescu i-a invitat din nou în emisiune în toamnă, cu prilejul lansării noului lor album, nu înainte de a promite că va veni la rândul ei la lansare. Mai multe, urmând acest link. (www.trooper.ro)

Se pare ca baietii sunt lipsiti de bun simt. Sa spunem adevarul. S-a facut playback. Niste aplaudaci platiti au facut ce li s-a spus: s-au ridicat in picioare la final, au aplaudat si au scandat Trooper. Mihaela Radulescu a spus ca s-a chinuit de foarte mult timp sa-i aduca in emisiune, desi se stie ca membrii Trooper erau disponibili in aproape fiecare duminica din ultimul an. Mihaela Radulescu a vorbit atat de frumos despre Trooper, incat toate lumea se astepta sa apara cercul cu P in coltul ecranului. Mihaela Radulescu a promis ca va veni la lansare, desi toata lumea stie ca nu va face acest lucru. Mihaela Radulescu se declara foarte fericita ca a primit box-setul cu amintiri si ca are toate albumele Trooper, desi toata lumea stie ca nu le va asculta niciodata. Cei din spatele camerelor l-au comparat pe Alin Dinca cu Maria Dragomiroiu.
Oare cine crede varianta: "noi am stat cu mainile in san, cei de la Iron Maiden ne-au ales sa cantam in deschiderea lor"? Oare de ce Balaurul nu a anuntat pe forumuri aparitia la Duminica in familie, avand in vedere ca a facut acest lucru cand a fost vorba de Tonomatul de pe 2 si Jurnal cultural?

8 comments:

Anonymous said...

Ti-au povestit vecinele?? :))

Sigur ca as putea sa explic niste chestii, daca n-ar fi atat de tendentios textul tau. Nu (mai) conteaza.
Daca ai intrebari, ai ID-ul meu de yahoo. Stii tu, ala pe care nu mai indraznesti sa vb cu mine de mai bine de un an. Wonder why.
In rest numai de bine, imi place blogul tau, muzici misto. Intru pe el la fel de des cum intri si tu pe trooper.ro. Bafta.

Dave said...

Nu mi-au povestit vecinele. Am dat click pe linkul de pe site-ul vostru.
E adevarat, am ID-ul tau de yahoo, insa nu tin minte sa te fi vazut online in ultimul an. Acelasi lucru poti sa-l spui si tu despre mine. Oricum tu preferi franturi livrate de intermediari.

Anonymous said...

Nu am inteles niciodata atitudinea trupelor romanesti de a intra in dialog cu fanii la o bere sau de a intra in polemici ori discutii pe forumuri. OK, inteleg ca nevoia de feedback e mare. Dar sa te simti chiar atat de marginal incat sa stai cu orice aberant pe net in calitate de reprezentant al formatiei...

Dar mi se pare jenant faptul ca chitaristul unei formatii sta sa salute si chiar sa aprecieze blogul unui individ care ii ia la pula constant. Desigur, pentru Calin Dumitru totul e o mare distractie, i se rupe de Trooper, iar pe net poti sa faci misto cat vrei.

Eu ma amuz cand Calin Dumitru ia la pula pe Trooper. N-am nimic cu formatia, canta OK pentru Romania si ma simt bine la concertele lor. Dar nu inteleg de ce si Balaurul si Paul Slayer intra si aduc mici complimente unuia care ii ia la pula. Si tot spera sa intre in dialog si sa isi negocieze "imaginea sifonata" si sa explice una alta.

Din punctul meu de vedere Calin Dumitru sa faca in continuare misto la maxim de formatiile romanesti, pt ca e distractiv chiar si cand se spun neadevaruri, iar daca vreo formatie va fi serioasa atunci ii va baga in pizda masii pe toti blogerii marunti si si-ar vedea de muzica, imagine, concerte, promo si public.

Caline tine-o tot asa. Cat timp trupele romanesti iti vor oferi feedback, inseamna ca nu au nici o sansa sa se ridice din cantatul pentru colegii de bloc si prietenii de pe forum.

Anonymous said...

Si inca un PS, daca va fi permis. Si Dave si Balaurul au id-urile celuilalt de messenger. Dar nici unul nu are curaj sa-l abordeze pe celalalt, amandoi s-au pus in hidden list, ca s-o spunem pe bune.

Abordati-va si reglati situatia, va rog. Oricum Caline, daca o faci, te rog sa publici discutia pe blog.

Anonymous said...

Lasa-i man sa apara la ce emisiune vor. Eu nu vad nici o problema in asta. Mai important e sa cante cum trebe si aici nu prea ai ce sa le reprosezi :).

Paul Slayer Grigoriu said...

@Anonymous (ca sa vezi cat de ahtiat sunt de feedback :) ): Nu imi negociez nici o imagine, nu stiu daca e sifonata sau nu, oricum mi se rupe. Discut cu Calin si cu oricine altcineva cand ma intereseaza subiectul.

Dave said...

@ Anonymous: De ce crezi ca ne-ar trebui curaj sa ne abordam unul pe celalalt? Daca astepti sa public discutii de pe messenger, pot sa-ti spun ca ai gresit blogul.
@ Garm: Cui folosesc aceste aparitii?

Anonymous said...

@Dave. Tehnic vorbind stilul abordat de Trooper a devenit mai comercial in ultima vreme, deci ar putea atrage si o alta categorie de public. Poate si o parte din publicul acelor emisiuni TV. Deci aparitiile la astfel de emisiuni ar putea sa le foloseasca Trooperilor. Poate cine stie si rockului romanesc in general....:).

@anonymous: Ar fi frumos daca te-ai si semna :).