Monday, March 17, 2008

In Flames - A Sense Of Purpose

Photobucket

Cei de la In Flames, titanii metalului de tip Gothenburg, au realizat un album etalon pentru acest gen. Daca cei mai putin evoluati dintre metalisti se raportau la The Jester Race si Whoracle, iar cei cu cateva trepte mai sus la Clayman sau Reroute to Remain, de acum, istoria In Flames va fi segmentata in doua perioade: ante-A Sense of Purpose si post-A Sense of Purpose. Anticipat de excelentul EP The Mirror's Truth, A Sense of Purpose este primul album al anului 2008 care pune metalul intr-o lumina favorabila. Intr-o lume normala, A Sense of Purpose ar trebui sa fie albumul care sa aduca impacarea intre emo si metal, intre metalcore si metal, intre Kerrang si Metal Hammer, intre Metalfan si muzica. De altfel, Metalfanul a facut primul pas in acest sens, EP-ul de nota 10 The Mirror's Truth fiind declarat killer-ul saptamanii trecute. In aceste conditii, un recensamant printre cei true este absolut necesar.

5 comments:

Anonymous said...

Moshule nu imi dau seama daca erai ironic au ba... dar acest EP In Flames e destul de slabutz ... Nu se poate nici pe departe compara cu Clayman sau The Jester Race. Personal nu am gasit nici macar o piesa care sa imi ramana in cap dupa 2-3 ascultari.

Paul Slayer Grigoriu said...

Titanii metal-ului din Gothenburg raman, acum ca si inainte, At the Gates.

Dave said...

@garm: Condemned?
@paul: At The Gates sunt niste neanderthalieni ai metalului din Gothenburg.

Tom said...

albumul este excelent, si e atat de simplu de inteles, trebuie doar sa il asculti. de pe ep abnegation suna intr-un mare fel acuma

Dave said...

Cand am vazut clipul The Mirror's Truth m-am luat cu mainile de cap. Nici nu stiu cum de am avut curajul sa ascult EP-ul. Abnegation a fost luminita de la capatul tunelului. Asa ca A Sense of Purpose m-a prins setat pe frecventa potrivita.