Saturday, January 19, 2008

Poetul karatist

In luna aprilie a acestui an, Trooper, ultimul bastion al cock-rockului romanesc, va canta in cadrului evenimentului "Dracula Cup Proinvitational Karate Championship". Pus in situatia de a anunta prezenta trupei de 12 ani la aceasta manifestare de exceptie, Coiotu, cunoscut si sub numele de Alin Dinca, a indulcit limbajul de lemn al comunicatului cu cateva referinte autobiografice:

În luna aprilie formaţia TROOPER va fi prezentă în Târgovişte la evenimentul "Dracula Cup Proinvitational Karate Championship". Evenimentul este organizat de către WTKA International (www.wtkainternational.com) şi Vasile Lupasc.
Evenimentul se va desfăşura la Sala Polivalentă din Târgovişte în zilele de 5-6 aprilie 2008.
Campionatul va avea următorul format:
Campionat proinvitaţional kata, kumite + breakings;
Super event : Meci de karate între reprezentantele Europei şi ale S.U.A.;
(Echipele vor fi formate din 10 sportivi care vor concura perechi la trei probe: kata , kumite , spargeri).
Este un mare eveniment, iar dupa o scurtă discuţie cu Vasile Lupasc am marşat imediat la ideea de a cânta în pauzele concursului. Mereu am fost fascinat de lupte. În copilărie am avut o perioada în care am studiat judo. De câteva luni mi-am redescoperit plăcerea de a lupta şi am început să studiez karate. Sper ca publicul să fie cât mai mult şi să ridice la inalţimea luptătorilor care au promis un spectacol de neuitat. Acest campionat este şi o şansă pentru unii de a descoperi ce talente avem aici în ţară şi totuşi la ştirile sportive se vorbeşte numai despre fotbal şi alte sporturi care nu au mai adus un rezultat bun României de ani de zile. Vasile Lupasc este dublu campion mondial!!! Este căpitanul echipei de karate a Europei!!! Restul o să vedeţi acolo...
Până când situl evenimentului este gata, puteţi vizita: www.wtkainternational.com şi www.freewebs.com/jack2roman/.

Stay Electric!


In vara anticipam ca poetul karatist Alin Dinca isi va intensifica activitatile colaterale si va face tot mai multe eforturi pentru a-si dezvolta o imagine de homo coiotus universalis, din cauza frustrarii constante pe care o traieste ca veriga slaba a trupei Trooper si frate al Balaurului, cel mai sexy solist roman in opinia cititorilor reputatului tabloid Metalhead. In conditiile in care romanii fac din ce in ce mai putin sport, initiativa Coiotului este de salutat, iar orientarea sa catre karate, sport care se muleaza perfect pe sensibilitatea poetului serafic inspirat din Cristi Minculescu, e laudabila. Sper ca micii Irisi sa ii confirme asteptarile Patriarhului rockului romanesc si sa aiba o prestatie demna de ultimul bastion al rockului in timpul recitalului, care poate include si cateva demonstratii de arte martiale ale poetului karatist.

No comments: