Saturday, November 10, 2007

Ultimele CD-uri cumparate

Pentru a ma alinia tendintelor prestigiosului forum Metalfan si pentru ca sunt fericit de ultimele achizitii, am hotarat sa postez lista cu CD-urile pe care le-am cumparat in ultimele doua luni:

Vita de Vie - Egon. Aveam niste mp3-uri pe care nu puteam sa le ascult deloc. M-am gandit ca originalul imi va schimba perspectiva asupra acestei trupe si asupra acestui album. Ceea ce s-a si intamplat.

Bon Jovi - Slippery When Wet. L-am gasit la un pret bun, 29,90 lei, in timp ce imi faceam cumparaturile.

Placebo - Meds. Unul dintre marile albume ale anului trecut. 60 de lei, dar merita si 100.

Bon Jovi - 7800 Fahrenheit. Asta l-am luat pentru a-mi completa colectia. Imi plac vreo patru piese.

Bon Jovi - These Days. Albumul asta e unul de referinta pentru deceniul trecut. Cred ca ar intra intr-un top 10.

Dream Theater - Metropolis Pt 2: Scenes From A Memory. Pret bun, album la fel.

Dream Theater - Awake. Albumele copilariei.

Firma - Exit. M-am enervat ca nu l-am gasit intr-o seara pe net si, a doua zi, am mers sa-l cumpar cu maruntisul din buzunar. 19,90 lei.

Byron - Forbidden Drama. La fel ca la Vita de Vie, aveam niste mp3-uri reci, pe care nu le puteam asculta. Mai bine ramaneam cu mp3-urile. CD-ul e infect. Nu exista o lista ordonata a pieselor decat pe CD-ul propriu - zis. Cand e in player, trebuie frunzarit bookletul si piesele numarate cu degetul. Bookletul se bucura de libertate de miscare si, pentru siguranta, ar trebui prins cu o agrafa de coperta. Pretul e scandalos: 29.90 lei.

Kid Rock - Rock N Roll Jesus. L-am cumparat azi si sunt foarte fericit. 39.90 lei, ieftin ca braga.

Poate am fost incoerent, poate nu am reusit sa spun lucruri mari, dar e vina lui Sitalce, care m-a obligat sa ascult Sophie Ellis Bextor. A, sunteti cativa pe Metalfan care va stricati banii aiurea si aveti niste gusturi de cacat, la aproape 30 de ani.

2 comments:

prowler said...

cd-uri cu muzica nu-ti iei? :)

Dave said...

Ai de vanzare?