Monday, August 13, 2007

E foame de maruntis, baieti!

Repetentii rockului romanesc au inceput sa se planga pe la colturi ca nu au primit bani pentru prestatia de la Maximum Rock. Nici onorariu, nici bani de drum. Sa o spunem pe aia dreapta: asemenea trupe nu merita bani pentru actul lor artistic si, daca ar fi fost dupa mine, i-as fi pus sa vina cu bani de acasa in semn de multumire ca ii vad 100 - 200 de oameni, in conditiile in care in orasele lor ii vad 15 - 20 de prieteni. Sa se bucure ca raman cu amintirea ca au deschis pentru niste trupe din Divizia C a metalului ca U.D.O. sau Cynic. Apropo, cei de la Cynic au cantat si au avut mai putini spectatori decat Atheist.

2 comments:

Anonymous said...

Ma bucur SINCER ca trupele romanesti au fost BATJOCORITE de Nelu Brandusan. La fel de mult ma bucur si pentru batjocorirea publicului underground din Romania care continua sa mearga la evenimente ProMusic. Toti o MERITA cu varf si indesat.

Sper in continuare ca Nelu Brandusan si SRL-ul sau sa isi continue activitatea de "a da la muie" rockerilor.

Cel mai cool e ca la trupele romanesti Brandusan nu le-a dat nici macar un ticket de masa sa isi cumpere mici :-))))

Muzicieni frustrati care au mancat eugenii :-))))

Este legitima existenta barometrica a lui Brandusan! Omul asta ia cel mai bine pulsul rockului din Romania.

PS: Caline, sunt de acord ca trupele romanesti sa plateasca pentru a canta la festivaluri. Ca si afara, unde daca dai un ban, canti, altfel stai pe tuse si bei o bere.

Anonymous said...

Bey. Faza ie ca lui Brandusan i se rupe in paispe de rockerii romani si "artistii" care poarta ecuson. Omul si-a luat un cascaval de aprox 20 000 iepuroi de la primarie si sponsori. Locatia nici macar nu a platit-o ca i-a fost donata de aeroport pentru lupta impotriva drogurilor. LOL

Muzicienii romani se cearta care a incasat-o mai rau, publicul a venit cale de cate 10 ore sa vada Overkill (lol), iar Brandusan are pe putin 10 000 Euro in plus in cont.

Noi sa fim sanatosi!

Mihai
(doar 5 ore pe drum si o noapte intr-o carciuma din Cluj. nu mai calc pe la concertele individului :)