Friday, July 13, 2007

Support Romanian Underground!

La primul cantat public al cocosului R, Paul Slayer, liderul incontestabil al trupei de farisei Rising Shadow, de comun acord cu talismanul Alberto Bolocan si cu aprobarea celorlalti componenti, de care nici nu prea era nevoie, s-a lepadat de doua ori de spamerul Catalin Scanteie, aici si aici:

COMUNICAT OFICIAL RISING SHADOW

Trupa Rising Shadow precizeaza ca punctele de vedere exprimate la acest topic si pe acest forum de Catalin Scanteie (Catalin S), reprezinta opiniile sale personale si nu pozitia oficiala a trupei. Am luat de comun acord decizia sa facem aceasta precizare, pentru a nu exista confuzii in ceea ce priveste mesajele transmise.

Vlad, Eugen, Catalin, Alberto, Paul


Daca Scanteie nu are capacitatea necesara de a exprima pozitiile oficiale ale drept -credincioasei trupe Rising Shadow si, dupa cum canta cocosul R, nici valoarea sa ca bassist nu l-ar face indispensabil, de ce s-a preferat doar aceasta forma de umilire publica prin desolidarizare? Oare raspunsul are legatura cu un comment tarziu, plasat de Catalin Scanteie intr-un post incins de pe blogul meu, pe care, la acel moment, am decis sa nu il public. Iata ce scria Catalin Scanteie la data de 11.06.2007:

Sunt curios de ce nu va dati numele cand faceti afirmatii si mai ales de ce nu va sustineti cu argumente solide aberatiile pe care le spuneti. Din cate stiu eu, Scanteie nu trage trupa in jos, ci din contra, se implica activ in promovare, negociind conditiile unor concerte (in utimile luni, vreo 6 cantari sunt gasite si aranjate de el iar asta se poate verifica), tiparind stickere, serigrafiind tricouri... Asa ca... argumente baieti, argumente, ca fara ele nu aratati decat ca sunteti niste frustrati cu "F" mare de la "F"ututi in cur (ooopppsss, acum trebuie sa am grija la fiecare umbra de la colt de strada).

Dave, tu mai scrie... ca mie imi convine... eventual ia-te si de Gombos... ala o sa mai scrie o carte, apare iar numele Scanteie... deci plm, baga mare. Multumesc. :D

No comments: