Sunday, May 20, 2007

Contraeditorial

Se spune ca scena metal romaneasca a inceput sa mearga din ce in ce mai bine. Din pacate sau din fericire, pentru organizatori a inceput sa merga din ce in ce mai prost. Un individ cu gura mare, Voda, zis si Vlahul, isi anunta intrarea prin zvonuri despre concerte cu toate trupele din lume, posibile, imposibile, in activitate sau desfiintate, vorbea despre resursele sale nelimitate si spera ca rockerii sa se ridice la asteptarile sale. Pana la urma, s-a constatat ca acest Voda nu a reusit sa se ridice la asteptarile rockerilor si a anulat concertul cu Lord Belial de teama unei amenzi discutabile care i-ar fi diminuat resursele financiare nelimitate. Pana acum, Live Metal a facut concerte nesemnificative, intre care si un maraton in care s-au dat de-a dura renumitele trupute ale underground-ului romanesc. La cat de mult ofera, trupele romanesti ar trebui sa presteze din nou pe gratis, iar bancnota de 50 de lei de persoana sa fie inlocuita cu o strangere de mana, in conditiile in care L.O.S.T. sau Taine, la pachet, reusesc sa adune vreo 30 de oameni. In sfarsit s-a instaurat starea de normalitate si au trecut vremurile cand la concertele acestor repetenti ai rock-ului veneau 100 de persoane. Ce nu se stia era ca oamenii veneau pentru zgomot si macel, nu pentru Taine sau L.O.S.T.. Cum sursele de zgomot s-au diversificat si au inceput sa vina profesionistii sau trupele din Bulgaria, carora trupele romanesti le saruta picioarele ca mai prind si ele cate o deschidere, repetentii rock-ului, cu un album scos in 10 ani, au ajuns sa isi numere pe degete fanii si sa aiba o imagine reala asupra valorii lor. Pentru ei ar mai ramane sansa de a pleca in strainatate si a reprezenta cu cinste tara la fel ca baietii cu alba-neagra. Dar ce te faci cand truputele ajung la Viena si constata ca vor presta una in fata celeilalte si ca audienta straina, avida de arta romaneasca, a fost o prezenta sublima, dar care a lipsit cu desavarsire? Evident, orice pomanagiu da vina pe altii pentru situatia in care a ajuns. Pacat ca nu exista o oglinda prin preajma.

10 comments:

Anonymous said...

Manca-ti-as pula ta de bleg, tu chiar vrei sa ramai fara maini ?

Anonymous said...

bai ma-ta ce esti mah asa trist? esti masochist(a)? Lasa baiatu` in pace! hahalero!

Anonymous said...

Jiji baiete, cred ca esti la fel de prost ca si Deiv,ca altfel nu ai avea cum sa-i tii partea unui ratat ca el. Ma intreb cand o sa fie capabil si nea` Deiv sa faca si el ceva, ca oricum el isi umple timpul liber sau chiar extrem de liber criticandu-i pe altii.
Deiv draga, ia pune tu mana si organizeaza un eveniment si apoi te rog sa dai din gura, dar atata timp cat tu habar n-ai cu ce se mananca asta, taci dreaq.
E valabil si pentru arta jurnalistica unde esti un ratat si trebuie s-o recunosti! Sau ma rog, te poti complace in ipostaza de acum si poti trai cu impresia ca esti mare scula cand de fapt nu esti decat un ratat, probabil cu pula mica si extrem de frustrat.
Ma pish pe tine cu prima ocazie si mai am si alti voluntari pe langa mine.
Sugi pula bai idiotule ce esti!!
Macar tu s-o sugi altuia daca nevasta nu ti-o suge. Deh...cred si eu :))

Anonymous said...

anonimule tu probabil esti unul din cei carora le place sa planga. Relaxeaza-te! Fa o pauza!

Nu trebuie sa organizeze nimic. Trebuie doar voi sa va apucati de altceva!

Uite, iti dau eu bani hahalero sa te apuci de goblene! Pote iti trece!

Anonymous said...

gigele tata las-o moarta, sau ar trebui sa spun dave direct?
Deci gigele: sfatul meu- du-te cu Dave la un WC public, bagati-va capul in closet si trageti apa. Poate va mai raciti ca sunteti infierbantati rau!

Anonymous said...

gigica capu` in closet l-am bagat da inca nu am gasit cacatu'!

Fac pariu ca tu nici macar nu ai fost nevoit sa ajungi pana acolo sa-l gasesti!

Anonymous said...

Dave, notarule, ti-ai facut testamentul ? Hahahahahaha

Anonymous said...

jijele baiete nici nu aveai cum sa gasesti cacatul, ca tu erai ala!
Mai cauta, poate te gasesti :))

Anonymous said...

bine ca sunt Coma mai buni decat Taine.
o cronica de tot cacatu despre un album si o trupa de aceeasi culoare, cu un limbaj atat de sforaitor incat dupa primele randuri nu stiam daca sa adorm sau sa vomit.

Anonymous said...

Mai bine cacat decat nimic!