Tuesday, March 20, 2007

4/2007

Din multitudinea de albume aparute in 2007, unele mai laudate decat altele, unele cu coperti mai ridicole decat altele, unele mai metal decat altele, doar patru albume au reusit sa treaca testul celor cinci ascultari integrale si au avut refrene melodioase care mi-au ramas in memorie dupa ce am dat stop la player, daca mi se permite sa il parafrazez din nou pe cronicarul stirb.

Danny Vaughn - Traveller. Un album plin de faze Tyketto, plin de faze From The Inside, un album tipic pentru Danny Vaughn, melodic, echilibrat, exact ceea ce ma asteptam de la el.

Gotthard - Domino Effect. Primul album dupa celebrul Lipservice, care a fost locul 1 in topul meu si al lui Klawz pe 2005. Astept cu nerabdare cronica primului bibliotecar al Metalfanului.

Volbeat - Rock The Rebel, Metal The Devil. Inainte de a ma apuca sa il ascult i-am dat foarte putine sanse sa imi placa. M-am inselat.

Pain of Salvation - Scarsick. Un album controversat, ridicat in slavi de fani, aruncat la gunoi de fanii Dark Moor. Controversele m-au determinat sa il ascult si am ajuns la concluzia ca si fanii Dark Moor ar trebui aruncati la gunoi.

Ar mai fi de mentionat Alabama Thunderpussy - Open Fire, care a trecut testul celor cinci ascultari doar in trafic.

Si fiindca e la moda sa se vorbeasca si despre asteptari, singurul album pe care il astept cu mari sperante este John 5 - The Devil Knows My Name.

1 comment:

Anonymous said...

Parerea mea ar fi sa asculti un Pink Cream 69 - In10sity. Readman e un mare om.