Tuesday, March 1, 2011

Ducu Bertzi, colaborator al Securitatii

Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) a cerut Curţii de Apel Bucureşti să constate calitatea de colaborator al fostei Securităţi a cântăreţului Ducu Bertzi, care şi-ar fi pus locuinţa la dispoziţia Securităţii.
Decizia de colaborare în cazul lui Alexandru (Ducu) Bertzi a fost dată recent, iar în 24 februarie a fost înregistrat la Curtea de Apel Bucureşti - Secţia de contencios administrativ şi fiscal dosarul în care CNSAS cere constatarea calităţii de colaborator al Securităţii a lui Ducu Bertzi.
Primul termen în procesul dintre CNSAS şi Ducu Bertzi a fost fixat de instanţă pentru 6 septembrie.
Surse din CNSAS au declarat că Direcţia de investigaţie a constatat că Ducu Bertzi şi-a pus locuinţa la dispoziţia Securităţii.
(Mediafax)

Nu pot sa creeed! Acum o sa inteleaga si Sitalce de ce nulitatea asta de Ducu Bertzi nu are nicio parere si canta versuri din Esenin.

2 comments:

Paul Slayer Grigoriu said...

Pai, sa lamurim lucrurile.
Versurile din Esenin sunt foarte frumoase, desi omul a fost un dezaxat.
Ducu Bertzi cica ar avea o parere, ca e in PNL. Bine, PNL-ul nu prea are pareri, altele decat cele cu "Jos Basescu" si hai sa ne unim cu oricine pentru ciolan. Dar tot un fel de parere poate fi si asta.
Revenind la subiect, nu stiu daca trebuie sa ne grabim sa tragem concluzii. CNSAS nu mai are niciun fel de credibilitate. Inca de cand Sorin Rosca Stanescu a iesit public si a spus ca a facut politie politica, iar astia i-au dat, peste ani, verdictul ca n-a facut. In schimb pentru altii, in legatura cu care existau doar dosare de urmarit, au dat verdictul de politie politica. In fine, subiectul e prea amplu ca sa-l dezbatem in cateva randuri. Ce voiam sa spun e ca trebuie sa fim prudenti in interpretarea unor astfel de "stiri".

Garm said...

Man au mai aparut albume noi pe zona sleaze/glam? am incercat sa caut aseara si nu am gasit nimic pe 2011.