Tuesday, November 30, 2010

Hardcore Superstar - Split Your Lip


Da, domnule! Asa da! Trailerul nu a fost o cacealma. Cei de la Hardcore Superstar si-au bagat mintile in cap si au scos unul dintre albumele de referinta ale genului din 2010. Bravo, baieti! Stiam ca puteti.

2 comments:

Garm said...

Un album excelent, l-am ascultat deja de mai multe ori, imi place din ce in ce mai mult. Primele 5 piese sunt excelente, pacat ca se mai fasaie un pic pe final. O sa ii fac un review ... sunt curios si care e parerea ta - esti mai specialist in bransa :).

Dave said...

Albumul incepe bine cu Sadistic Girls, Guestlist, Last Call For Alcohol. Urmatoarele trei piese, Split Your Lip, Moonshine si Here Come That Sick Bitch sunt cam de umplutura. What Did I Do, Bully si Honeymoon sunt superpiese, ca sa folosesc un termen la moda. Won't Go To Heaven nu o mai tin minte, Run To Your Mama este de umplutura, iar Lovin' The Dead nu am ascultat-o inca, pentru ca varianta mea de album are doar 11 piese. Per total, unul dintre cele mai bune albume ale genului pe 2010, poate chiar cel mai bun, dar asta o sa hotarasc dupa ce studiez mai bine folderul cu 2010.