Wednesday, November 11, 2009

Slash


Dupa ce s-a scremut aproape un an de zile si a adunat o gramada de nume mari in jurul sau, chitaristul de geniu Slash uimeste planeta cu doua "capodopere": Paradise City cu Cypress Hill si Fergie (Black Eyed Peas) si Sahara cu Koshi Inaba. Maestre, stai cat mai departe de Guns N' Roses! Iti multumim.



5 comments:

Garm said...

Slash in nici un caz nu se incadreaza la Recycle Bin. O mare parte din succesul GN'R i s-a datorat si lui.

Ca fapt divers, am citit recent o biografie a lui Axl (semnata Mike Wall) si din ceea ce am citit acolo principala vina pentru destramarea GN'R ii apartine lui Axl.

Paul Slayer Grigoriu said...

@ Garm: Asa e, dar principala "vina" pentru aparitia GNR si pentru suprabietuirea acestui grup ii apartine tot lui Axl.

Garm said...

@Paul - Si asta e adevarat. AXL este principalul simbol al grupului. Totusi fara Slash nu ar fi ajuns atat de sus.

Andrei Vajna II said...

Paradise City chiar a iesit bine. Pacat ca nu a incercat o piesa noua. Fergie rules! Imi suna ceva gen aia a lu Kid Rock cu Sweet Home Alabama, numa ca asta e mult mai reusita.

Dave said...

@Garm: Slash a ajuns la Recycle Bin pentru aceste doua piese. Vina pentru destramarea formulei de aur apartine tuturor. Slash a avut un rol in succesul GNR. E greu de spus ce ar fi fost daca Slash nu ar fi cantat in GNR in acea perioada, dar cert e ca, fara Axl langa el, Slash nu a fost decat un chitarist oarecare. Sahara este cea mai buna dovada in acest sens.

@Andrei Vajna II: All Summer Long e mai buna decat varianta lui Slash la Paradise City.