Wednesday, July 22, 2009

Eu sprijin truda


Din cauza crizei financiare albumul "Agro-cultura" nu va iesi anul acesta pe piata... unless!!! Am hotarat ca acest album sa apartina fanilor!!! In sensul ca vrem ca producatori sa fiti si voi alaturi de noi! Daca nu ne ajuta nimeni albumul nou va iesi undeva prin primavara - toamna 2010. Noi fiind o trupa productiva am vrea sa scoatem albumul in toamna aceasta. De accea ne-am gandit ca toti cei care vor sa ne ajute sa strangem suma de 2000 de Euro, care reprezinta costurile productiei, pot deveni producatori executivi.Asadar toate sumele sub 100 Ron vor fi considerate donatii, iar cei care doneaza sume mai mari de 100 Ron vor deveni producatori executivi, fiind renumerati in functie de vanzarile albumului.Oricum, toti contribuabilii, indiferent de suma , vor fi mentionati . Acestia vor primi pe langa renumeratie, copi ale albumului si tricouri cu " Eu sprijin TRUDA" care vor fi unicate si le vor avea doar cei care contribuie la productia albumului!!! Nu vrem sa parem niste cersetori dar asta e conditia rockerului roman...anu asta!! Avand in vedere ca albumul "Taraf nation" s-a vandut nesperat de bine, nici un investitor nu va merge in pierdere.
Cine e interesat sa scrie un mail la fotzey69@yahoo.com cu textul "detalii" sau tel: 0744804882
(www.truda.ro)

Daca sunteti interesati de "renumeratie", daca vreti "copi ale albumului", nu ratati aceasta sansa unica in peisajul rock-ului romanesc. Se pare ca cersetoria a devenit o truda. Eu sprijin truda, dar nu genul acesta de truda.

13 comments:

Andrei Vajna II said...

Asta nici macar amuzant nu e.

De fapt.... parca e, ca precis or sa fie fraieri care sa dea.

alexosu said...

Eu vreau tricouri unicate.

Anonymous said...

Era misto daca si cantau.

Anonymous said...

bun articol :) am shi eu o intrebare !! nu vrie sa facem schimb de bannere:-?? sau de linkuri !!

contact yahoo id : mandeea_deejay ! plzz

Anonymous said...

Astia vor sa se remarce - si nu in sensul bun. Saptamana trecuta urlau pe forumul Metalhead ca n-au fost primiti la RocSiti ca nu le plac organizatorilor versurile lor - huoooo, discriminare, "vai ce fraieri sunt organizatorii ca aduc ce le place lor si nu ce vrea publicul" - idee in sprijinul careia au aparut repejor vreo 4 useri nou-nouti cu acelasi IP, ale caror posturi puteau fi sintetizate in propozitia "Vrem TRUDA la RCOA". Acum asta... vorba Polonicului, macar daca si cantau...

Andrei Vajna II said...

Astia mai mult de 50 de omanei nu strang intr-un concert de club.

Dave said...

Sa va amintesc o declaratie a celor de la Truda de anul trecut:

"Cine considera ca ce facem nu e un lucru bun inseamna ca inca nu stiu ce inseamna sa-ti castigi propri bani si ca parintii le cumpara masini si apartamente!"

Se pare ca baietii de la Truda inca traiesc cu impresia ca se zbat in anonimat din cauza versurilor din piesele lor si de aceea nu sunt chemati la festivaluri. Vorba Polonicului, era misto daca si cantau.

Garm said...

Mie nu imi plac. Totusi daca tot au cantat in deschidere la Soulfly ar fi trebuit sa aiba acolo ceva lovele pentru inregistrarea albumului. Sincer nu cred ca banii sunt problema, e mai degraba o strategie de marketing.

Andrei Vajna II said...

Poate daca s-ar reprofila spre stand-up comedy....

Dave said...

@Garm: Crezi ca cei de la Truda au primit bani pentru ca au cantat in deschidere la Soulfly? Daca e o strategie de marketing, nu e deloc originala. Acum cativa ani, o trupa al carei nume l-am uitat a incercat ceva in genul acesta.

Se pare ca donatiile merg bine. Fotzey sustine ca deja au strans 2.6000 lei, din care 1.000 de euro numai de la Ghiavolu, fost membru Truda. In aceste conditii, sunt gata sa le ofer 3.5 lei/euro si deodata ar sari de la 2.600 la 3.500 lei fara prea multe batai de cap.

Garm said...

In mod normal cred ca au primit acolo de 2-3 saorme :). Strategia de marketing e la fel de originala ca muzica Truda dar ce sa ii faci.

sidonia said...

ce va tot legati de truda?din punctul meu de vedere este o formatie care spune lucrurilor pe nume nu ca alte formatii care au doar muzica comerciala

Minos said...

Daca nu ar avea clipurile alea facute nici dracu nu s-ar uita la ei. Tre sa iti areti curu si sa injuri, te pui pe youtube si zici lucrurilor pe nume :))))