Wednesday, June 10, 2009

Revista presei se intoarce


Balaurul, cunoscutul chitarist al trupei Trooper de la Targoviste, s-a tras in poza cu Mircea Badea. Daca ne uitam cu atentie la fotografie, putem observa ca Balaurul a facut, in sfarsit, un lucru pe care oamenii dependenti de rock'n'roll il fac pentru prima data pe la 15 - 16 ani: un tatuaj. Tin sa il felicit pentru acest gest tarziu de curaj. Sper sa nu fie ultimul si sper ca urmatoarele tatuaje sa fie vizibile si cand poarta tricou, nu numai maieu.


Sa vedem cu ce probleme grave se confrunta copiii de bani gata. Kelly Osbourne, fata lu' tata, trece dintr-o dependenta intr-alta: dupa alcool si droguri, a devenit dependenta de ... pizza. "Sunt pur si simplu disperata. Am ajuns sa comand 8-9 cutii de pizza pe zi. Daca trece o zi in care nu am mancat pizza, sunt groaznic de disperata", a declarat fata lu' tata. Dupa ce mananca una, doua sau trei felii din fiecare cutie de pizza, Kelly devine preocupata de aspectul fizic. Nu, nu e deranjata ca trebuie sa-si cumpere haine din ce in ce mai mari. Aceasta pare sa fie ultima ei problema. Constienta de faptul ca oglinda din baie ii arata numai capul (partea anatomica), toate eforturile lui Kelly de a arata bine ( sa zicem si asa) se reduc la podoaba capilara sau, ma rog, la ce a mai ramas din ea: "Eram nesigura de modul in care aratam si imi schimbam tot timpul coafura si culoarea parului. La un moment dat, eram bruneta si mi s-a nazarit sa ma fac blonda. M-am vopsit si pe urma am atipit. Cand m-am trezit, trei sferturi din parul meu se dusese naibii." Nu stiu de ce se oboseste atat. Oare nu i-a spus nimeni ca toti cei care ii regleaza directia o fac pentru nume, nu pentru culoarea parului?


Brian Johnson, vocalistul legendarei trupe AC/DC, a incercat sa deschida ochii lumii, in urma cu o luna, printr-o declaratie cu valoare de bula: "Adevarul este ca trebuie sa fii genial pentru ca sa creezi un riff simplu. Riff-urile simple sunt cel mai dificil de compus, de asta sunt atat de putine. Criticii nu par insa sa-si dea seama de acest lucru." Adevarul este ca acest aspect e foarte dificil de sesizat, daca ne gandim ca lui Brian Johnson i-au trebuit aproape 30 de ani sa ajunga la concluzia de mai sus. Sunt curios cu ce descoperiri ne va surprinde solistul AC/DC in viitor. Poate va ajunge la concluzia ca trebuie sa fii genial sa gatesti o omleta buna si ca bucatarii par sa nu-si dea seama de acest lucru.


Axl Rose, care nu are nevoie de nicio prezentare, l-a concediat pe managerul Irving Azoff de trei ori in cateva saptamani si l-a reangajat de tot atatea ori. Nimic neobisnuit. Daca a vazut cineva videoclipul piesei Better, sa-mi spuna si mie, ca parca trebuia sa apara pe la inceputul anului. Intre timp, Slash lucreaza din greu la noul album si scrie pe Twitter. Un comunicat oficial despre decesul mamei sale, Ola Hudson, gasiti pe MySpace. Steven Adler are nevoie de bani. Bani pentru droguri. Matt Sorum are nevoie sa fie bagat in seama. Duff McKagan canta cu Loaded. Velvet Revolver cauta vocalist de mai bine de un an. Toate-s vechi si noua toate, vorba poetului.


Bret Michaels, vocalistul celebrei trupe americane Poison, a fost facut K.O. de o parte a scenei care cobora, dupa ce artistii au cantat Nothin' But A Good Time, la Tony Awards. Toata lumea a asteptat cu sufletul la gura verdictul medicilor, in urma accidentului suferit de masculul de la Rock Of Love. Nu e nimic grav, doar nasul si buzele au avut de suferit, insa Bret e obisnuit cu durerea, doar face injectii cu insulina de la 6 ani. Vestea cea mare pentru noi este ca vocea nu i-a fost afectata. Imaginea artistului nu va avea nici ea prea mult de suferit zilele acestea. Stilistii i-au recomandat sa-si lase palaria mai spre ochi, sa poarte ochelari de soare si niste extensii de par. Dar, stati, extensii are deja!

3 comments:

Garm said...

Sincer nu prea inteleg mania asta a tatuajelor. Deja cam toata lumea are cel putin unul daca nu mai multe. Asa ca nu vad care mai este scopul.

Anonymous said...

Tre sa apreciem macar ca are incredere in Trooper din moment ce si l-a pus pe mana.

Dave said...

Are incredere, insa nu prea mare. Daca era convins ca va face asta toata viata, isi facea tatuajul de la cot in jos.