Thursday, June 18, 2009

Revista presei, din nou


Gene Simmons, bassistul trupei KISS, cunoscut si sub numele de Gene $immon$, a gasit o metoda inedita de a-si promova show-ul Gene Simmons Family Jewels: si-a pus fata pe chestiile alea care se pun in pisoare. They're in most bathrooms, a declarat Simmons. Now, for those of you who need detail: all you need to do is point your tool into the urinal, hit the 'cake' with your flow and don't be surprised if the urinal cake talks back to you. Please leave the urinal cake in the pee hole for others to enjoy. Reports have come in that some of you have been stealing 'em. If so, kindly remember to wash 'em before you take 'em home! Mai e nevoie sa spun ceva? Da, poza aia ar fi aratat mai bine daca Gene ar fi facut schema cu limba.

Cristian Minculescu, cunoscut si sub numele de Cristi Minculescu, vocalistul trupei Iris, ii poate adopta pe cei doi copii ai sotiei sale, Rodica Minculescu, facuti cu Adrian Rosu, un roman stabilit de mult timp in Canada. Cei doi copii poarta deja numele Minculescu, fara sa fi fost insa adoptati legal de catre vocalist. Ce se ascunde in spatele acestei actiuni? Nimic mai mult decat o manevra de inlaturare a rudelor solistului de la mostenire. Ati vazut ce circ a iesit dupa decesul lui Adrian Pintea? Acum nu va mai fi cazul. In alta ordine de idei, sper ca banii castigati in urma viitoarelor concerte Iris sa mearga la Fondul National de Asigurari de Sanatate. Ar fi o dovada de bun simt.

Trupa de Tip-Top Mini-Top X-Plod a castigat, sambata, 13 iunie 2009, finala nationala a Metal Battle Romania, care s-a desfasurat in cadrul Festivalului Rockin' Transilvania de la Sibiu, si va merge la Wacken Open Air. Nu stiu cat de corect a fost juriul, dar, pentru evitarea scandalului care oricum ar fi urmat, cred ca cea mai corecta metoda de stabilire a clasamentului, avand in vedere si valoarea celorlalte trupe participante, ar fi fost tragerea la sorti, desi am impresia ca tot X-Plod ar fi iesit pe locul 1.

Trupele Megadeth si Paradise Lost au anuntat titlurile noilor albume: Endgame, respectiv Faith Divides Us, Death Unites Us. Dupa cum puteti observa, ambele contin cuvinte care ne duc cu gandul la sfarsit. Nu pot sa spun decat atat: amin!

Jani Lane, unul dintre titanii glam metalului mondial, de scurt timp din nou fost vocalist al trupei Warrant, a condus sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor si a provocat un accident rutier. Din fericire, masina artistului a lovit o masina parcata, astfel ca nimeni nu a avut de suferit in afara lui Jani Lane. Nici Jani Lane nu pare sa aiba prea multe probleme in afara faptului ca se afla in arest si are de platit o cautiune de 30.000 USD. Inutil sa precizez ca Jani a declarat ca a stat departe de astfel de tentatii din vara anului trecut. In aceste momente grele pentru acest talentat artist, nu pot sa nu-mi amintesc de imnul Dear Jani Lane al celor de la Tuff:

3 comments:

Andrei Vajna II said...

Bravo, X-Plod!!!!!!!!!!!

Eu i-am sustinut de cand am auzit ca au ajuns in finala.

Uite, am si dovada: http://twitter.com/AndreiVajnaII/status/1864889893

Stiam eu ca pot avea incredere in ei! Bravooooooo!

Garm said...

Apropo de X-plod am ramas surprins de cat de frustrati au fost unii dintre concurentii lor. Banuiesc ca ai citit circu pe site-urile de metale. Crezi ca daca castigau LOST mai iesea atata tam tam? Penibil.

Dave said...

Nu. Nici daca castigau Thunderstorm sau Spectral.