Monday, March 2, 2009

Despre respectul mutual

There is the distinct possibility that having his intentions in regard to me so
deeply ingrained and his personal though guarded distaste for much of
'Appetite' other than his or Duff's playing, Slash either should not
have been in Guns to begin with or should have left after 'Lies.' In a
nutshell, personally I consider him a cancer and better removed,
avoided -- and the less anyone heard of him or his supporters, the
better
.


In regards to Slash, I read a desperate fan's message about, what if one of us were to die and looking back I had the possibility of a reunion now, blah blah blah. And my thoughts are, "Yeah, and while you're at the show your baby accidentally kicks a candle and burns your house down, killing himself and the rest of your family."

Give me a fucking break. What's clear is that one of the two of us will die before a reunion and however sad, ugly or unfortunate anyone views it, it is how it is. Those decisions were made a long time ago and reiterated year after year by one man.


De aia imi place mie de Axl Rose, spre deosebire de Bret Michaels si Rikki Rockett. Cei doi bravi baieti de la Poison, cel cu extensia si cel cu violul, au dat mana cu Joe Elliott pentru un turneu american cu 40 de concerte. Daca vreti sa stiti ce inseamna un concert Poison in S.U.A., luati un concert al trupei voastre preferate de metal si inmultiti numarul spectatorilor cu multiplii lui 2, in functie de caz. E vorba de bani, ca de schimbarea parerilor nu poate fi vorba, in ciuda celor spuse de Rikki Rockett mai jos:

Folks keep askin' me, "Are you really touring with Def Leppard this summer?" The answer is, Yes! Not only that, Cheap Trick is on the bill as well! Now, some of you are wondering things like, "I thought Poison and Joe Elliot hated each other?" Well, not at all. Bret, Joe and Myself got a little carried away last summer takin' the piss outta each other. The fact is, I think there is a real mutual respect between us. After all, both of our bands have withstood the test of time. Life is short, let's get rocked!

Asta imi place in mod deosebit: I think there is a real mutual respect between us. De aceea nu a invatat nici acum cum se scrie Joe Elliott. Mi-e greata si nu cred ca e de la fiere!

P.S. Stand - o piesa mare pe care Bret Michaels si Rikki Rockett au avut norocul sa o cante. Din pacate, nu pe acest blog.

8 comments:

Paul Slayer Grigoriu said...

Cred totusi ca lucrurile trebuie privite mai nuantat. "Chinese Democracy" dovedeste in mod clar ca Guns'n'Roses e, in primul rand, Axl, iar valoarea exceptionala a acestui album face de prisos orice comentarii de tipul "fara Slash nu mai reprezinta nimic". Recunoasterea valorii domnului Rose nu trebuie insa sa ne faca sa-l suprimam pe Slash din istoria Guns, cu relele lui, dar si cu farmecul indubitabil. Mesajele lacrimogene nu folosesc la nimic, dar nici declaratiile de tipul "he's a cancer" nu sunt dovezi de verticalitate, ci mai degraba de imaturitate si ranchiuna. Muzica e una, civilizatia alta.

Anonymous said...

Slash a avut rolul lui in Guns si multa vreme a fost la fel de important ca Axl. Axl este inca ofticat ca Slash a plecat din Guns si i-a tras si pe restul dupa el. Totusi fara Slash Guns in nici un caz nu ar fi fost unde sunt azi. Cat despre reuniune ... eu zic sa le mai dam 3-4 ani.

Dave said...

@Paul Slayer: Ar trebui sa il intelegi si pe Axl. Cred ca s-a saturat sa fie intrebat mereu cand o sa apara o palarie si un smoc de par in ochi in dreapta lui si are si el dreptul sa raspunda la toate mizeriile care au venit dinspre Slash de-a lungul anilor.

@Garm: Fara indoiala, Slash a avut rolul sau in Guns, nu stiu daca la fel de important ca Axl. Singurul pe care l-a tras Slash dupa el a fost Duff, Matt nu era foarte important pentru Guns. Crezi ca fara Axl Guns ar fi ajuns unde sunt azi? Nici nu vreau sa ma gandesc la reunire. Sper sa nu se intample niciodata.

Anonymous said...

Nici fara Axl nici fara Slash nu ar fi ajuns unde sunt astazi.
Eu sper intr-o reuniune si sunt sigur ca o sa fie ... mai devreme sau mai tarziu. Totul se reduce la bani si la un momentdat o sa fie o oferta foarte buna pentru o reuniune Guns. S-a mai vazut si la altii. Vezi Judas de exemplu.

Dave said...

Nu sunt total impotriva unei reuniri, dar sa se faca fara Slash.

Paul Slayer Grigoriu said...

@Garm: La Judas nu a fost vorba doar despre bani, oamenii sunt evident mai buni cu Halford. Daca "Nostradamus" e discutabil, "Angel of Retribution" suna ca in vremurile bune.
In privinta lui Slash, care mi-e simpatic in general, contributia lui la Guns mi se pare totusi mult mai mica decat cea a lui Axl.

Dave said...

Contributia lui Slash la Guns e mult mai mica decat cea a lui Axl. E un lucru evident.

george85 said...

guns n roses nu e nimic fara slash si ceilalti instrumentisti vechi,iar cei care apreciati vocea lui axl pt non-balade si live aveti pb mari lol wtf? axl si bryan johnson ....mmm cantat nu scremut pe wc sigur ca da