Monday, February 9, 2009

Lamb Of God - Wrath


Wrath, ultimul album Lamb Of God, a aparut pe internet de cateva zile. Aseara, in timp ce ascultam Wrath pentru a cincisprezecea oara, am intrat pe marile forumuri de metal ale tarii sa vad si eu ce parere are metalistul roman despre acest album. Stiam ca nu sunt prea multe lucruri de spus cand te afli in fata unui album de exceptie. Oare consensul general sa fie cauza lipsei de reactie? Eu ma intreb daca marii cronicari au tupeul sa se prezinte in fata lumii altfel decat cu capul plecat, dupa ce s-au grabit sa puna 10 pe petarde gen Kreator. Asta in cazul in care stiu pe ce lume traiesc.

7 comments:

Paul Slayer Grigoriu said...

Kreator-ul chiar e bun. Nu stiu daca de 10, dar e o reusita. N-am ascultat Lamb of God, il iau in curand, dar ghidandu-ma dupa "Sacrament" ma astept la ce e mai bine si in cazul lui.

Dave said...

Nu e de 10. Nici un album Kreator nu e de 10.

Paul Slayer Grigoriu said...

Ba eu as zice ca "Renewal" cam merita.

Dave said...

Probabil ca nu.

Anonymous said...

Nu suna chiar rau Lamb Of Godul. O sa caut tot albumul sa vad ce si cum. Cat despre Kreator si despre 10 e discutabil. Poate nici un album nu e de 10 dar in cariera lor au destule piese de nota 10.

Dave said...

Cu asta sunt de acord.

Unknown said...

nu prea imi dau seama pe ce lume traiesc cand vine vorba de metal in romania. nu inteleg cum de kreator e atat de cunoscut aici in tara si Lamb Of God, care e una din cele mai mari trupe din lume in metalul actual, e aproape necunoscuta. in cazul meu, dupa ce am ascultat tot ce a facut LoG pot sa spun ca rar ma mai impresioneaza ceva lafel de mult. acest albumul e genial, nu au dezamagit asa cum au facut multe trupe in ultimul timp, s-au reinventat ca la fiecare album dar inca au sunetul lor specific. 10