Saturday, February 21, 2009

Cancer Bats - Deathsmarch (Video)

Era si timpul! Dupa Hail Destroyer, Lucifer's Rocking Chair si o aparitie episodica in videoclipul Chelsea Smile al celor de la Bring Me The Horizon, canadienii de la Cancer Bats au filmat un videoclip la piesa Deathsmarch, de pe albumul de exceptie Hail Destroyer, aparut in 2008. Recomand piesa de mai jos celor care vor sa vada cum trebuie cantata muzica aceasta in vremurile noastre.

2 comments:

Anonymous said...

Man! Obiectiv vorbind muzica asta nu este mai valabila decat un... sa zicem Saxon sau orice dinozaur vrei tu.

Cancer Bats canta o muzica banala, modest instrumentata, cu productia subtire, plina de clisee, versuri usor retarde (dar in linia obisnuita metal), care nici macar nu este in pas cu anul 2009 (1997 ar fi OK).

Cred ca faci misto cu acest post.

Nu vad nici un motiv pentru care Cancer Bats sunt mai actuali decat... hai sa zicem niste penali ca Hammerfall. http://www.youtube.com/watch?v=vkmlujV-TvU

Dave said...

In conditiile in care trupele cu care au crescut jumatate dintre metalistii din Romania canta din nou ca in 1993, anul 1997 mi se pare OK, pentru ca nu imi amintesc ce ascultam in acel an, dar ceva hardcore cu southern metal sigur nu. Daca elimin toate cuvintele folosite de tine in caracterizarea celor de la Cancer Bats, pot sa ma apuc linistit de o alta muzica.