Monday, December 8, 2008

Despre Trooper, pe scurt

De pe site-ul www.trooper.ro aflam ca titanii de la Targoviste au aparut, in sfarsit, acolo unde le este locul: in Libertatea.


Nu ratati oferta speciala de sarbatori: la trei albume cumparate primiti unul gratis.
Vin sărbătorile de iarnă, aşa că puteţi face o surpriză cuiva drag: toate cele 4 discuri Trooper la doar 30 lei + taxe! Ofertă valabilă până la sfârşitul lui 2008!


Dupa cum poate ati observat, de cateva zile, playerul cu piesele noului album a disparut de pe site-ul trupei Trooper si de pe site-urile celor care au preluat codul indicat de ei. Daca, totusi, doriti sa reascultati albumul Rock'n'roll pozitiv, puteti incerca pe Metalhead.


Acum mai bine de o luna, cock-rockerii de la Targoviste ne anuntau ca au filmat un videoclip la piesa Old School, Baby. Oare lansarea videoclipului se va prelungi pana cand Mihaela Radulescu isi va aminti de Trooper? Dupa cum se stie, acum are alte prioritati. Apropo, a aparut la lansare?


Saptamana trecuta, pe Metalfan, a aparut si partea a doua a discutiei purtate de redactie cu cei cinci crai din trupa Trooper. Pentru ca nu vreau sa va obosesc cu chestiuni inutile, am selectat cea mai importanta parte a discutiei:

Oscar: Bine: cros in curu gol! (se ride)
John: Concurs de aruncat becuri si abajururi de la etajul 10.
Oscar: Am coborit in curu gol la receptie sa intrebam de unde luam bere… ma rog, treburi de-astea…
Coiot: Ba baiete, tu intelegi ca erau astia doi, la etajul 10 (ride)… ba baiete, deci urc cu liftul si ajung la etajul 10, unde erau ei, si se deschid usile de la lift. In fata – un hol mare de tot (ride) – Oscar si cu John, dezbracati complet, in curu gol, stateau pe fotoliile alea de la masa, fumau (risete generale)…
Oscar: … si a iesit o baba, nu va suparati, aveti un foc? Popa era in fotoliu, in fata liftului si eu eram pe jos, inotam pe covor. Si baba n-a inteles ce se-ntimpla…
Coiot: si statea baba aia si se uita, a stat asa 2 minute… (risete generale)


Sunt sigur ca nu toti cititorii blogului stiu cum arata membrii trupei Trooper, dar, dupa ce au citit fragmentul de mai sus, s-ar putea sa fie curiosi cum arata cei care si-au expus in mod civilizat fuduliile pe holurile unui hotel.

No comments: