Thursday, July 3, 2008

Retrospectiva

Mötley Crüe a ratat din nou locul 1 in Billboard, pe care nu l-a mai atins din 1989, de la Dr. Feelgood, multumindu-se cu locul 4 si circa 99.000 de exemplare vandute in prima saptamana.

De ceva timp, Duff McKagan si Matt Sorum tot vorbesc pe la colturi de o posibila reunire a formulei Guns N' Roses cu cei trei crai din Velvet Revolver. Daca ar fi barbat, Axl Rose si-ar pune managerul sa le trimita prin email acelasi raspuns pe care l-a primit si Tracii Guns acum doi ani, cand se declara pregatit sa preia postul de chitarist in Guns N' Roses: Oh that gave Axl a great laugh.

Nimic despre unele declaratii ale lui Joe Elliott (Def Leppard), care nu mai stie pe cine sa pupe in fund pentru a atinge mai mult de locul 5 in Billboard cu Songs From The Sparkle Lounge. Reb Beach ar putea sa-i raspunda pe scena in fiecare seara, dar sunt sigur ca Joe nu ar pricepe mare lucru.

Andi de la Taine a lasat un comentariu la postul Live ... sub duş.

Bula saptamanii - Goss (Metalfan) la Blaze Bayley - The Man Who Would Not Die: Albumul incepe in forta, cu un riff care era cat pe ce sa ma arunce de pe scaun.

Intre timp a aparut videclipul piesei They Say a trupei Scars On Broadway:

No comments: