Tuesday, June 17, 2008

Mötley Crüe - Saints Of Los Angeles (Promo)


De scurt timp a aparut o varianta promo a viitorului album al legendarei trupe Mötley Crüe, intitulat Saints Of Los Angeles. Pe langa deja cunoscutele Saints of Los Angeles si Mutherfucker Of The Year, pe promo mai gasim intro-ul L.A.M.F., Face Down in the Dirt, Chicks = Trouble, White Trash Circus si Goin' Out Swingin. Se pare ca dupa ascultarea acestor piese cei de la Metallica se gandesc din ce in ce mai serios sa amane lansarea albumului Death Magnetic pentru inceputul anului viitor. De Axl Rose nici nu mai vorbesc. De cand a ascultat single-ul Saints Of Los Angeles nu mai stie ce sa faca sa intinda cat mai mult negocierile in privinta lansarii albumului Chinese Democracy. Restul nici nu mai conteaza. Ce nevoie mai avem de Nostradamus, de Somewhere Back in Time? Orice am face, ajungem la vorbele celor de la Mötley Crüe:

One day you will confess
And pray to the Saints of Los Angeles

3 comments:

Anonymous said...

Dintre toate metalele extreme si sonoritatile clasice de tip Judas Priest, Metallica si asa mai departe, noul Motley e albumul anului indiscutabil!

Paul Slayer Grigoriu said...

L-am ascultat... Cu mare intarziere, dar l-am ascultat, curiozitatea fiindu-mi trezita de piesa titlu, pe care am auzit-o intr-un bar si ne intrebam: cine sunt astia care copiaza primul Skid Row, dar cu o voce naspa? Verdictul meu: foarte catchy si foarte prost. Despre versuri nu vorbesc, sunt jignitoare si jenante in acelasi timp, cred ca chestiile de genul "stabbed a thousand times" in stilul Cannibal Corpse solicita mai mult materia cenusie. Si asta e pus langa exceptionalul "Chinese Democracy"? Funny.

Dave said...

Textul este scris inainte de aparitia albumului Chinese Democracy. De altfel, in topul meu pe 2008, SOLA e departe de Chinese Democracy. Muzica nu e asa de rea cu spui tu, versurile sunt cum sunt, e Motley Crue pana la urma.