Friday, May 30, 2008

Mihnea Blidariu si muzica trash

Bine, nu se astepta nimeni ca Deff Leppard sa se apuce de trash metal la varsta lor, insa membrii trupei au promis ca vom avea parte de momente neasteptate pe acest material. (Def Leppard - Songs From The Sparkle Lounge)

Mihnea Blidariu, moralist, poet, vocalist, trompetist, chitarist de riff si jurnalist, incearca sa impuna propria varianta de scriere a numelui trupei Def Leppard, cu care cei de la Best Music nu sunt de acord, dupa cum se poate observa din titlu, dar o respecta ca licenta poetica, si adopta termenul trash, foarte popular printre oamenii cu o vasta cultura muzicala. Bine, nimeni nu se astepta ca Mihnea Blidariu sa se apuce de scris poezii si recenzii de albume, dar muzicantul s-a bazat pe faptul ca folosirea tastaturii elimina diferentele dintre stangacii formati in timp si dreptaci. Sper ca membrii trupei Luna Amara, fiind mai tineri, sa se apuce de trash. Daca stau sa ma gandesc mai bine, ei chiar asta fac de cativa ani.

P.S. - Trash a devenit thrash intre timp. Def Leppard a ramas Deff de doua ori pe Best Music si o data pe Metalhead.

5 comments:

Paul Slayer Grigoriu said...

Chestia asta cu trash-ul e foarte banoasa, Prigoana a facut bani grei din trash si acum si-a cumparat televiziuni, ziare si nevasta reciclabila.

Anonymous said...

@Paul Slayer Grigoriu : nevasta reciclabila LOL :D.

Daca n-as stii mai bine as putea presupune ca alegerea denumirii de thrash a fost aleasa tocmai pentru a creea controverse de genul asta...

Anonymous said...

http://en.wikipedia.org/wiki/Thrash_metal

Anonymous said...

http://en.wikipedia.org/wiki/Thrash_metal

Anonymous said...

"Deff" mi-l asum...my bad.