Monday, February 25, 2008

Michael vs Glenn

In povestea Glenn Hughes - M.S.G. a aparut si versiunea lui Michael Schenker. Intr-un interviu acordat revistei britanice Classic Rock, Michael Schenker a declarat ca intr-adevar i-a propus postul de bassist lui Glenn Hughes, iar acesta a acceptat. A doua zi a auzit ca Glenn Hughes vrea sa faca si vocea. Schenker nu a acceptat aceasta varianta, deoarece il avea deja pe Gary Barden, omul de care se leaga inceputurile M.S.G..
Sa gandim putin logic. Michael Schenker a fost cam naiv cand s-a gandit sa il cheme pe Glenn Hughes, supranumit si The Voice Of Rock, sa cante doar la bass. Glenn are 56 de ani, nu 22. In plus, are deja un nume, chiar si un supranume.
In privinta afirmatiei lui Glenn Hughes "I do not play that kind of music", replica lui Michael Schenker a sunat cam asa: "Besides that, I listened to one of Glenn's records and I wasn't really ... never mind, let's not get into that." Eu ii apreciez pe amandoi si voi ignora micile rautati de mai sus.
Pe de alta parte, Michael Schenker s-a intors pentru a nu stiu cata oara de la dezalcoolizare si e pus pe fapte mari. Prin aprilie sau mai va aparea noul sau album, The Midst Of Beauty.

2 comments:

Paul Slayer Grigoriu said...

Amandoi sunt niste meseriasi, dar orgoliile sunt mari la nivelul asta. In plus, zvonuri insistente vorbesc despre un eventual comeback - macar pentru cateva concerte - a Deep Purple mark III.

Paul Slayer Grigoriu said...

*al