Friday, February 22, 2008

Alte CD-uri cumparate

In ultimele doua luni colectia mea de CD-uri s-a imbogatit cu inca sase bucati. La postul anterior, Prowler m-a intrebat daca nu imi cumpar si CD-uri cu muzica. Cum pana acum mi-am cumparat doar doua Level-uri si trei PC Games-uri, de data asta m-am orientat pe albume cu muzica, in special pe albume cult ale deceniilor noua si zece ale secolului trecut (ce ciudat suna). Pe necunoscatorii care mai scriu si pe la anumite siteuri metal ii informez ca deceniul noua inseamna 1981 - 1990, iar deceniul zece inseamna 1991 - 2000.

Bon Jovi - Bon Jovi. Albumul de debut al legendarei trupe Bon Jovi. Coperta ridica si acum probleme. Exista voci care afirma ca si persoana de sex feminin care apare pe coperta este de fapt tot Jon Bon Jovi. Eu nu sunt de acord cu aceasta afirmatie tendentioasa. La o simpla analiza se observa ca freza si rujul de pe buze sunt cam singurele puncte comune. De pe acest album a supravietuit doar Runaway si e pacat, pentru ca sunt si alte piese bune: Shot Through The Heart, Love Lies, Burning For Love, Come Back sau Get Ready. Eu cred ca unele piesa au ceva pete, nu spun de care, si din aceasta cauza au fost trecute la arhiva.

Jon Bon Jovi - Blaze Of Glory. Primul album solo al marelui muzician Jon Bon Jovi, inspirat de filmul Young Guns II. De pe acest album toata lumea stie Blaze of Glory si, iarasi, e mare pacat, pentru ca avem de a face cu un produs genial, fara cusururi. Albumul Blaze Of Glory a ramas in top 20 la mine inca de pe vremea in care il ascultam impreuna cu sora mea, vecina mea, vecinul meu si trecatorii care avea drum pe langa casa mea. Va recomand urmatoarele piese: Billy Get Your Guns, Miracle, Blaze of Glory, Blood Money, Santa Fe, Justice in the Barrel, Never Say Die, You Really Got Me Now, Bang a Drum, Dyin' Ain't Much of a Livin' si Guano City.

Alice Cooper - Trash. Punctul maxim al relansarii lui Alice Cooper din deceniul noua. Recomand ascultarea integrala.

Alice Cooper - Hey Stoopid. La naiba, am uitat sa va anunt ca, pe 2008, astept si noul album Alice Cooper, Along Came A Spider.

Serj Tankian - Elect The Dead. Va deveni, cu siguranta, album cult pentru primul deceniu al secolului al XXI-lea, pentru Hellraiser si alti cititori ai siteului Metalfan. Cand am cumparat Elect The Dead nu prea eram convins de valoarea acestui produs, insa cuvintele din booklet, pe care le gasiti la postul "Vorbele pline de intelepciune ale unui armean competent" m-au convins sa-i dau inca o sansa celui care intr-un timp figura pe locul doi in lista neagra a cretinului Billy Milano, dupa Tom Morello.

Lenny Kravitz - Baptism. Dupa cum v-am spus, incerc sa ma obisnuiesc cu It Is Time For A Love Revolution si am gasit Baptism la un pret foarte bun. Nu va recomand Storm featuring Jay-Z, piesa pe care nu am ascultat-o niciodata, insa cred ca m-ar enerva la fel de tare ca si aia cu P. Diddy si Pharell.

Sper ca de data asta nu l-am dezamagit pe Prowler si il asigur ca in ciuda tuturor eforturile pe care le-am depus nu am reusit sa gasesc sau sa ascult Reverend Bizarre. So Long Suckers. Sunt sigur ca merita.

8 comments:

Paul Slayer Grigoriu said...

Frumoase alegeri in mare, imi trezesc nostalgii. "Blaze of Glory" a fost la mine un inceput, la fel ca "Trash". Despre Milano nu stiu ce sa zic, dar, intr-adevar - stiu ca nu esti de acord cu mine - RATM si toti componentii sunt o farsa si nu canta nimic.

Dave said...

Nu sunt de acord cu tine.

Anonymous said...

La Bon Jovi as fi ales mai degraba Slippery sau New Jersey in locul tau dar sunt oki si alea 2. Chiar imi pare rau de Bon Jovi ca s-au cam dus in jos dupa Keep The Faith.

Dave said...

Am Slippery When Wet si New Jersey. These Days e albumul meu preferat. Si pe ultimele albume am gasit o gramada de piese bune.

Anonymous said...

n-ai reusit? :( e extrem de important pentru minte sa asculti reverend bizarre, si de fapt ca toata lumea sa asculte ce ascult eu :P

Dave said...

M-am convins de asta dupa ce ti-am citit topul. Pacat ca nu ai si muzica de ascultat in masina.

Anonymous said...

dap n-am, momentan ma limitez la tramvai :)

si bicicleta pentru senzatii tari \m/

Dave said...

Reverend Bizzare e pentru tramvai sau pentru bicicleta?