Tuesday, December 25, 2007

Publicitate lingvistica

Photobucket

Simt ca e de datoria mea sa indeplinesc o simpla formalitate de publicitate lingvistica: cuvantul "penibil", cu toate sensurile sale, trece in deplina proprietate, liber de orice sarcini, trupei Trooper. Intr-o perioada de totala confuzie ideologica in miscarea rock din Romania, cand trupe de death metal, black metal sau hardcore ne ureaza Craciun Fericit sau Sarbatori Fericite, Trooper, legenda cock rock-ului romanesc, a ales o modalitate inedita de a se face de rusine chiar in anul in care parintii spirituali au implinit 30 de ani: s-au imbracat in craciunei. Sunt sigur ca baietii se considera o sursa inepuizabila de buna dispozitie si umor doar de ei inteles, altfel nu inteleg cum de s-au umflat grauntii in ei la un interviu dat pe Metalhead TV, in care au arborat o atitudine puerila, demna de 3 Sud Est in perioada de glorie. Atitudinea nu e deloc originala, dar cuvantul original nu are ce cauta intr-o discutie despre Trooper. Alege Asia, pardon, Trooper!

Am decis ca pe următorul album Trooper să folosim, pentru o singură piesă, o voce feminină. Coiotul va presta în duet piesa "Cât am aşteptat" cu... cineva. Încă nu ştim. Pentru ca lucrurile să fie mai plăcute şi mai frumoase, vom organiza un concurs. Astfel, aşteptăm înregistrări de la voi pe adresa de mail: trooper.contact@yahoo.com, piesă+număr de telefon.

Acest concurs va dura până în data de 1 martie. Puteţi cânta orice piesă. Nu este nevoie să fie o înregistrare pe un negativ Trooper.

Echipa Trooper vă ureaza succes!!!
(www.trooper.ro)

In cazul in care baietii vor ca lucrurile sa intre pe un fagas normal, le propun sa caute si niste actori care sa recite versuri, chiar si chestii inedite cu actori morti care recita versuri, pentru a realiza al doilea mare poem din istoria rockului romanesc: "Trooper 13 ani: Cei ce nu vor fi"

No comments: