Friday, March 30, 2007

Pinnochio

Se pare ca site-ul glumei muzicale Satanochio a fost hackerit, conform declaratiei purtatorului de cuvant nr. 13, cel mai important creator de kitsch-uri in materie de coperti. Artistul a lasat si un mesaj pentru inteligentii care i-au distrus opera:

Un mesaj pentru inteligentii care nu au avut ce face:
Nu credeam ca se poate ajunge la asa ceva. Dar iata ca nu m-am inselat, sunt multzi care au ceva de impartit cu trupa asta. Multumim pt interes, si ca mi-atzi f u t u t primul site facut integral de mine. Poate nu ar fi rau sa va concentratzi abilitatzile in scopuri pozitive, poate asa atzi reusi ceva.


Eu stiam ca sunt foarte putini cei care au ceva cu gluma asta. Poate doar anumiti organizatori de concerte care trimiteau injuraturi anonime pe Metalfan. Conspiratia impotriva proiectului de mare anvergura muzicala si nu numai mi se pare fantezista si se potriveste exact profilului unor oameni care cred ca doar ei fac ceva pentru a sustine artificial o scena, in timp ce restul lumii o demoleaza.

1 comment:

Anonymous said...

You can run but you can't hide ...anymore. Vin dupa tine si familia ta sclavule penal.Nerd's game is over now it's my game on progress