Monday, October 4, 2010

James LaBrie - Static Impulse


Static Impulse e albumul pe care il asteptam de foarte mult timp de la trupa aia de pacalici la care presteaza James LaBrie. Se pare ca acolo nu a putut sa faca un astfel de album, asa ca s-a ocupat de treaba asta in timpul sau liber. Paul Slayer mi-a spus ca s-ar putea sa fie pe gustul meu, insa eu, mai neincrezator din fire cand vine vorba de LaBrie, am tot amanat ascultarea albumului Static Impulse, desi l-am inclus in playlist la pachet cu inca vreo cateva noutati. S-a nimerit sa fie intre Justin Townes Earle si Bring Me The Horizon. Intr-o noapte, in timp ce ma uitam la un meci dubios din campionatul Argentinei si ascultam Justin Townes Earle, m-am lovit de One More Time. De atunci, Static Impulse e in heavy rotation. Sunt convins ca e unul din albumele esentiale ale anului 2010. Nu il ratati!

5 comments:

ulf said...

Ma bucur ca in sfarsit a intrat in sfera progresivului emotional si epic si alambicat duo-ul bruta agresiva/virgina inocenta cu James Labrie ca Liv Kristine.

Andrei Vajna II said...

LaBrie ma enerveaza rau de tot, Dream Theater ma plictisesc la culme, dar asta suna bine.

Dave said...

Si eu ma aflu in aceeasi situatie.

Garm said...

Nu prea mi-a placut, nu mi-au placut pasajele mai agresive. Probabil asteptam altceva de la solistul Dream Theater (chiar daca nu sunt fan)

Paul Slayer Grigoriu said...

Baga si Robert Plant in heavy rotation.