Thursday, March 18, 2010

Viţa de Vie - Fetish


Ultimul album Viţa de Vie, Fetish, a ieşit pe piaţă astazi, 18 martie, împreună cu Gazeta Sporturilor, la pretul de 9.99 lei. Mi-am pus alarma pe telefon, la ora 9 am fost la chioscul de ziare si am cumparat ziarul si albumul. Ziarul a ajuns direct la cos, albumul va ajunge in CD player mai spre seara.

6 comments:

Li said...

un album bun-bun. Mi s-a confirmat ca cele 2 piese pe care le-au bagat live inainte sa il lanseze sunt cele mai beton, dar nu mi-e rusine nici cu celelalte, sunt cam 5 piese beton armat, dar la 10 trackuri din care 2 sunt re-editari e scurtutz. soundul de chitara e Dumnezeu din ceruri! Si albumul asta merita macar cinspe lei. Am luat 2

Dave said...

L-am ascultat de vreo sase ori si am ajuns la o concluzie: da, e bun.

Garm said...

Offtopic: Ai ascultat Wig Wam? Se incadreaza in zona "rock n'roll pozitiv" si suna foarte bine. Chiar foarte bine, sunt un must pentru tine daca nu ii stii deja.

Paul Slayer Grigoriu said...

@Garm: Dave a ascultat Wig Wam, i-a si recomandat acum vreo 3-4 ani. Fix trupa de ascultat in masina.

Eu am luat Gazeta. Destul de reusit numarul, mi se pare ca Geambasu are un editorial cu miez. O sa ascult si albumul Vita de Vie, desi nu-s chiar asa de nerabdator. Mie mi-a placut primul. Dupa el, au inceput sa o dea pe cauze "progresiste" la moda si manierism muzical, bun pentru copiii care umplu discotecile la ceas tarziu.

Dave said...

@Garm: Pe cei de la Wig Wam ii stiu din 2005, de cand au participat la Eurovision. Am ultimul lor album de la sfarsitul anului trecut, insa nu l-am ascultat in intregime. Bine ca mi-ai amintit de ei.

Andrei M. said...

Wig Wam chiar au concertat in Romania, in perioada cu Eurovisionul, in Backstage. Au fost vreo 30 de persoane dintre care vreo 5 erau de la ambasada Norvegiei, alti 5 trupa de deschidere si restul aflati din intamplare pe-acolo.
Nu prea m-a prins albumul nou. Primul ramane cel mai bun.

Imi place single-ul nou Vita de Vie. Si ma cam deranjeaza ca-mi place, nu de alta dar imi e antipatic Despot.