Thursday, July 15, 2010

Topuri 2010 - Semestrul I

Dupa cum ati observat, de la inceputul anului si pana in prezent, am scris foarte putin pe blog. Arata mai mult a twitter decat a blog. Nu stiu daca situatia se va schimba in perioada urmatoare. Un lucru insa nu s-a schimbat: ascult muzica. Noua, veche, usoara, grea, tot ce imi suna bine la ureche cand fac treaba asta sau ma ocup de altceva. Daca tot am ascultat albume aparute in 2010 si nu am scris mai nimic de ele, consider ca e cazul sa le mentionez macar numele celor mai interesante. Astept sa imi spuneti daca am ratat vreun album important.

Top rock (ordinea e alfabetica)

Buckethead - Shadows Between The Sky
Cancer Bats - Bears, Mayors, Scraps and Bones
The Dead Wheater - Sea Of Cowards
Deftones - Diamond Eyes
The Dillinger Escape Plan - Option Paralysis
Melvins - The Bride Screamed Murder
Mike Patton - Mondo Cane
Rolo Tomassi - Cosmology
Trash Talk - Eyes & Nines
Zoroaster - Matador

Piesa preferata: Trash Talk - Explode



Top country (am avut foarte putine optiuni la country si pop country, asa ca am completat cu ceva alternative country)

Gary Allan - Get Off On The Pain
Elizabeth Cook - Welder
Hank III - Rebel Within
Alan Jackson - Freight Train
Tift Merritt - See You On The Moon

Piesa preferata: Jaron and The Long Road to Love - Pray for You (pentru ca m-au bombardat astia de la radio cu ea pana i-am invatat versurile). Pentru oamenii seriosi, Gary Allan - Along The Way (am gasit numai variante aiurea pe YouTube)



Top glam & sleaze

Crashdiet - Generation Wild
Crazy Lixx - New Religion
Ratt - Infestation
Vince Neil - Tattoos & Tequila
Reckless Love - Reckless Love

Piesa preferata: Crashdiet - Generation Wild

Tuesday, July 13, 2010

Waylon Jennings


De cand am pus piesa lui Shooter Jennings, m-am gandit ca ar trebui sa scriu ceva si despre ilustrul sau tata, Waylon Jennings. Sau Good Ol' Waylon, cum ii spunem noi. Un alt motiv e ca vreau sa le demonstrez hipsterilor de teapa lui Sitalce ca exista si alt country in afara de Johnny Cash si Willie Nelson. Si in afara de Garth Brooks si Tim McGraw, ati putea spune voi. E drept, Waylon a cantat si piese Johnny Cash, a cantat si cu Willie Nelson, doar au facut parte din generatia Outlaw. Waylon apare in filmul Walk The Line, rolul sau fiind jucat chiar de Shooter. Dupa cum probabil ati aflat de pe acest blog, James Hetfield e mare fan Waylon Jennings. Jamey Johnson e mare fan Waylon Jennings. Pe albumul That Lonesome Song interpreteaza doua piese ale lui Waylon Jennings: Dreaming My Dreams si The Door Is Always Open. Orice as scrie despre acest mare artist, tot muzica este cea mai importanta. Top 5 Waylon Jennings, fara I've Always Been Crazy si Don't You Think This Outlaw Bit's Done Got Out Of Hand, care au mai fost pe aici. Ordinea e aleatorie.

Mental Revenge



High Time



Rainy Day Woman



Black Rose



Luckenbach, Texas (Back to the Basics of Love) cu Willie Nelson

Tuesday, July 6, 2010

Norma Jean - Leaderless And Self Enlisted

De pe noul album, Meridional. O piesa pe placul lui Paul Slayer.

Thursday, July 1, 2010

Shooter Jennings - California Via Tennessee

O piesa de pe un album care o sa ma chinuie multe nopti de acum inainte: Black Ribbons. Nu va lasati inselati de aparente, nici de interludiile lui Stephen King, nici macar de piesa California Via Tennessee.