Friday, May 28, 2010

Top 5 Oldies

Leapsa de la Garm.

5. Waylon Jennings - I`ve Always Been Crazy



4. Uriah Heep - July Morning



3. Jethro Tull - Aqualung



2. David Bowie - The Man Who Sold The World



1. The Beatles - Helter Skelter

Thursday, May 27, 2010

Trash Talk - Eyes & Nines


In timp ce siteurile romanesti se ocupa de nimicuri ca Masterplan si Rhapsody of Fire, in timp ce blogerii se bucura ca un vocalist de mana a doua ca Jorn Lande s-a gandit sa lanseze un album pentru Dio inainte ca acesta sa-si dea obstescul sfarsit si in timp ce poporul ascultator de muzica, de la bunic la nepot, e inca sub impresia produsa de un mare concert al unor batranei care fac aerobic, eu simt nevoia sa va anunt ca a aparut albumul primei jumatati a anului: Eyes & Nines al trupei americane Trash Talk.



Monday, May 17, 2010

Ronnie James Dio (10.07.1942 - 16.05.2010)


Muzica ramane.

Rainbow - Gates Of Babylon



Black Sabbath - Heaven And Hell



Dio - Rainbow In The Dark

Thursday, May 13, 2010

Godsmack - Saints and Sinners

De 7 ani astept o piesa ca Saints and Sinners.

Wednesday, May 12, 2010

Slash - Slash


Cica Slash e primul album solo al lui Slash. Da, Slash, nu It's Five O'Clock Somewhere, Chinese Democracy-ul lui Slash. Dupa ce am ascultat Slash, nu am putut sa nu ma intreb ce vrea Slash cu Slash-ul asta. Am inteles ca i-au ramas niste riffuri si solouri poate de pe vremea cand canta in Old Guns, poate de pe vremea cand canta in Velvet Revolver, insa de ce avea nevoie de toata lista de vocalisti si instrumentisti celebri? E foarte simplu. Slash stie ca nu poate sa faca mare lucru de unul singur si niciodata nu a putut. Dar Slash e mare, cunoaste multi oameni care sunt gata sa ii sara in ajutor. Chiar s-a laudat ca a reusit sa adune echipa de pe Appetite For Destruction, cu exceptia lui Axl, bineinteles. Nu va faceti iluzii, nu canta toti pe aceeasi piesa. Apar nume mari pe Slash: Ozzy, Lemmy, Iggy, Kid Rock, papagalul de la Maroon 5, pitigoiul de la Wolfmother, parasuta de la Black Eyed Peas, pulifriciul de la Avenged Sevenfold si Myles Kennedy, plus alti oameni importanti pe la instrumente. Intr-adevar, o lista impresionanta de invitati, dar cel mai important invitat ramane Slash. Pe acest album, Slash a facut ceea ce a stiut el sa faca cel mai bine fara Guns: sa fie guest-appearance. De-a lungul timpului a cantat cu Michael Jackson, Iggy Pop, Alice Cooper, Lenny Kravitz si multi altii. Acum a adunat niste nume mari si si-a pus numele lui pe coperta. Ce vrea sa spuna Slash cu Slash? "Inca mai traiesc! Inca mai cant! Inca mai caut un vocalist pentru Velvet Revolver!"

Trebuie sa recunosc ca albumul contine si cateva piese bune. Trei la numar:

1. Back From Cali (feat. Myles Kennedy)



2. I Hold On (feat. Kid Rock)



3. Crucify The Dead (feat. Ozzy Osbourne)

Tuesday, May 4, 2010

The Smashing Pumkins - Zero


Se implinesc 14 ani de cand am ascultat pentru prima oara Zero. In mare parte, albumul Mellon Collie And The Infinite Sadness este o necunoscuta pentru mine si probabil ca asa va ramane in continuare. Adica Zero. Zero conteaza.